Központi felvételi vizsga
Az Ócsai Bolyai János Gimnázium tájékoztatója


Kedves Szülők! Kedves 8. osztályos tanulóink!
A központi felvételi vizsgák időpontja: 2021. január 23. 10 óra,
helyszíne a 2020. decemberben a szülő által kiválasztott középiskola.

Az alábbiakban az Ócsai Bolyai János Gimnázium rövid tájékoztatása tekinthető meg. Tovább...
Február havi étkezési díjak befizetése


2021. január 13-án és 20-án (szerdán) 7 órától 10 óráig és 15 órától 17 óráig a Lagúna Rendezvényházban várja Tóthné Bakota Annamária a kedves szülőket a 2021. február havi étkezési díjak befizetése céljából.

Kérjük a kedves szülőket, hogy a vírushelyzetre való tekintettel, az aktuális biztonsági előírásokat betartani szíveskedjenek!
Folytatódik a korcsolyaoktatás


Örömmel tájékoztatjuk tanulóinkat és a kedves szülőket, hogy a Monori Tankerületi Központ támogatásával, 2021. január 11-től folytatódhat tanulóink korocsolyaoktatása az üllői Jégkristály Jégpályán.
Az oktatást megkezdett osztályok tanulói az őszi időpontokban, továbbra is ingyenesen vehetik igénybe e lehetőséget, a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett (azaz egyszerre csak 1 osztály tanulói tartózkodhatnak az autóbuszon és a jégpályán).
Az indulási és érkezési időpontokról, valamint a korcsolyázással kapcsolatos részletekről az osztályfőnökök adnak tájékoztatást.
Tájékoztatás nyertes pályázatról


Örömmel értesültünk arról, hogy az Erzsébet Alapítvány pályázatára benyújtott „Kedves Naplóm" című pályamunka alkotói pályázatán, iskolai csoportunk „A népművészet ifjú mesterei" különdíjban részesült. A pályázat elkészítője Dr. N. Fodorné Láncz Éva pedagógus, résztvevői 2.a, 2.b, 3.a, 3.b, 4. és 5. osztályos néptáncos tanulói.
A közös munka elismerése: automatikus részvétel balatoni osztálykiránduláson a Zánkai Erzsébet-táborban.
A helyezéshez és az eredményhez szívből gratulálunk!Az intézményi protokoll változásai, kiegészítései


Az iskolán belüli és kívüli, személyes megjelentést igénylő, osztályok, tanulócsoportok, évfolyamok, iskolák keveredését eredményező tanulmányi ... tovább
Az Operatív Törzs által összeállított általános magatartási szabályokról szóló tájékoztató


Az alábbi linkről letölthető az Operatív Törzs által összeállított áltaános magatartási szabályokról szóló tájékoztató: Letöltés
Kezdődik az iskola


2020. szeptember 1-én (kedden) megkezdődik a 2020/2021. tanév. A 8 órakor kezdődő tanévnyitó ünnepélyre várjuk tanulóinkat, s első osztályosainkat szüleikkel együtt!
Az ünnepély után osztályfőnöki órákkal folytatódik az első tanítási nap, mely 11 óra 40 perckor fejeződik be.
Az első tanítási napon 17 órától szülői értekezletet tartanak az első osztályokat vezető tanító nénik.

Kérjük a kedves szülőket, hogy a vírushelyzetre való tekintettel, az aktuális biztonsági előírásokat betartani szíveskedjenek!
Tankönyvosztás és ebéd befizetési időpontok


A 2020/2021. tanév tankönyvei az alábbi napokon és időpontokban vehetők át (ingyenesen) az iskola kijelölt földszinti tantermében:

A tankönyvosztással egyidőben nyílik lehetőség a szeptember havi étkezési díjak befizetésére.Határtalanul! kirándulás


Örömmel értesültünk arról, hogy "Irodalmi és történelmi hősök nyomában kincses Kolozsvárott és környékén " címmel beadott pályázatunk a Bethlen Gábor Alap Bizottság pozitív elbírálása során a kirándulás 1.840.485 Ft támogatásban részesül. A 2021. március 29-én kezdődő 3 napos kiránduláson jelentkező 7. osztályos tanulóink vesznek részt.Nyári táborok


Idén nyáron az aalábbi táborok között választhattak tanulóink: