Tájékoztatás koronavírus fertőzésről


Ezúton értesítjük a kedves szülőket, hogy Pataki Rozália tanító néni 2020. november 23-i koronavírus tesztje pozitív lett, ezért az 1.b osztály tanulói számára Dr. Maruzsa Zoltán államtitkár úr 2020. november 24-től 2020.december 2-ig tantermen kívüli digitális munkarendet rendelt el.
Kérjük Önöket, hogy fokozottan figyeljenek gyermekükre és önmagukra!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!
Tájékoztatás korcsolyaoktatásról


Tájékoztatjuk a kedves szülőket és tanulóinkat, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel, a korcsolyaoktatás 2020. november 11-től határozatlan ideig szünetel.
Jelentkezés központi felvételi vizsgára


Nyolcadik osztályos tanulóink jelentkezésének határideje a központi írásbeli felvételi vizsgára 2020. december 4. Kérjük a kedves Szülőket, hogy a jelentkezési lapot kitöltve és aláírva eljuttatni szíveskedjenek a tanuló osztályfőnökének legkésőbb 2020. december 1-ig!

A jelentkezési lap letölthető itt: .pdf formátumban, .xlsx formátumban.

Az alábbi linken elérhető a kereső program, amelynek segítségével a leendő középiskolások és szüleik kereshetnek a középfokú iskolák által meghirdetett tanulmányi területek között, megkereshetik és letölthetik az őket érdeklő középfokú intézmények felvételi tájékoztatóit. (A programban kizárólag azok az intézmények szerepelnek, melyek a középfokú felvételi eljárásban megadtak tanulmányi területet, és feltöltötték az intézmény felvételi tájékoztatóját.)

Felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső
December havi étkezési díjak befizetése


2020. november 11-én és 18-án (szerdán) 7 órától 10 óráig és 15 órától 17 óráig a Lagúna Rendezvényházban várja Tóthné Bakota Annamária a kedves szülőket a december havi étkezési díjak befizetése céljából.

Kérjük a kedves szülőket, hogy a vírushelyzetre való tekintettel, az aktuális biztonsági előírásokat betartani szíveskedjenek!Az intézményi protokoll változásai, kiegészítései


Az iskolán belüli és kívüli, személyes megjelentést igénylő, osztályok, tanulócsoportok, évfolyamok, iskolák keveredését eredményező tanulmányi ... tovább
Az Operatív Törzs által összeállított általános magatartási szabályokról szóló tájékoztató


Az alábbi linkről letölthető az Operatív Törzs által összeállított áltaános magatartási szabályokról szóló tájékoztató: Letöltés
Kezdődik az iskola


2020. szeptember 1-én (kedden) megkezdődik a 2020/2021. tanév. A 8 órakor kezdődő tanévnyitó ünnepélyre várjuk tanulóinkat, s első osztályosainkat szüleikkel együtt!
Az ünnepély után osztályfőnöki órákkal folytatódik az első tanítási nap, mely 11 óra 40 perckor fejeződik be.
Az első tanítási napon 17 órától szülői értekezletet tartanak az első osztályokat vezető tanító nénik.

Kérjük a kedves szülőket, hogy a vírushelyzetre való tekintettel, az aktuális biztonsági előírásokat betartani szíveskedjenek!
Tankönyvosztás és ebéd befizetési időpontok


A 2020/2021. tanév tankönyvei az alábbi napokon és időpontokban vehetők át (ingyenesen) az iskola kijelölt földszinti tantermében:

A tankönyvosztással egyidőben nyílik lehetőség a szeptember havi étkezési díjak befizetésére.Határtalanul! kirándulás


Örömmel értesültünk arról, hogy "Irodalmi és történelmi hősök nyomában kincses Kolozsvárott és környékén " címmel beadott pályázatunk a Bethlen Gábor Alap Bizottság pozitív elbírálása során a kirándulás 1.840.485 Ft támogatásban részesül. A 2021. március 29-én kezdődő 3 napos kiránduláson jelentkező 7. osztályos tanulóink vesznek részt.Nyári táborok


Idén nyáron az aalábbi táborok között választhattak tanulóink: